miercuri, 14 decembrie 2016

Fosca Blog – prima zi

Azi e prima zi a unui nou proiect, a unui copil la care tin si pe care am vrut dintotdeauna sa il am. E vorba de noul meu blog, noul meu loc in care voi scrie toate lucrurile care imi trec prin cap, toate ideile mele despre dezvoltare personala. Sper sa fie binefenit in blogosfera, avand atat de multe locuri de unde ne putem inspira zilnic.



Prima zi de Fosca Blog va fi destul de lejera. Aici o sa gasesti informatii si articole despre dezvoltare persoanala, lucruri care ar trebui sa te faca sa cresti si sa te motiveze sa faci asta. Blogul acesta vreau sa fie special, sa nu fie un loc in care sa arunc cuvinte pe care nu le inteleg nici eu  nici tu. Sa nu fie un loc in care sa ma mandresc si sa ma laud cu lucrurile pe care le fac. Vreau sa fie un loc in care sa primesti sfaturi si sugestii care sa ajute la dezvoltarea ta personala.

In fond, acesta este unul dintre cele mai importante lucruri. O persoana si o personalitate dezvoltata armonios va avea un viitor bun. Din interior pleaca dorintele si lucrurile pe care vrei sa le faci, asa ca nu te teme sa te dezvolti cat mai mult. O faci pentru tine si pentru oamenii care iau mereu contact cu tine.


Fosca Blog este mai mult despre tine decat despre mine. Este despre dezvoltarea ta cu ajutorul meu. Acesta e inceputul dezvoltarii noastre! Prima zi de Fosca Blog s-a incheiat, sa vina cat mai multe! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu